Hey jij, fijn dat je een kijkje neemt op onze blog! 

Studio Sis is een lifestyle en DIY-blog , opgericht door twee zussen, die iedereen wil inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan. 

We maken moderne, betaalbare DIY’s tutorials die ook jij gemakkelijk kan maken. Niet alleen omdat dat vaak mooie resultaten oplevert, maar vooral omdat het gewoon leuk is!  

Get to know us 

Jasmine

 

Ik ben Jasmine en woon in het Antwerpse. Ik hou van knutselen, smossen in de keuken (a.k.a. lekkere recepten maken) en meubels heen en weer schuiven (a.k.a interieur stylen). Als klein meisje ontwierp ik al huisjes op papier en speelde ik niets liever dan restaurantje zodat ik kon 'koken' voor de volwassenen. Mijn hart gaat sneller slaan van een mooie gedekte tafel, betaalbare design items en van een heerlijke chai latte.

 

Laten we gezellig samen gaan creëren! x Jazzie

Elisa

Ik woon in Antwerpen met mijn vriend Max, werk als redacteur én ben full-time chaoot. Ik weet nog hoe ik vroeger alles uit de prullenbak verzamelde om er dan iets mee te knutselen of urenlang spendeerde aan de tekentafel. 

Niets maakt me zo blij als een idee bedenken en het dan uitwerken. Op deze blog willen we jou ook inspireren om (terug) te genieten van ‘het maken’!

Stay in touch!

Benieuwd naar meer ideeën? 

Volg ons op...

  • Instagram - Grey Circle

Samenwerken of vragen? 

Stuur ons je bericht op
info.studiosis@gmail.com

Studio Sis

  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon